Vi håller rent!

En välskött utemiljö är en förutsättning för att ett område ska upplevas som rent, snyggt och tryggt.

Vi tar ett helhetsansvar för utemiljön kring era fastigheter och är era ögon ute på fältet. Vi ser till att papperskorgar är tömda, fasaderna klotterfria, parkbänkarna hela. Av oss får ni professionell hjälp och snabba åtgärder! Trygghet är en viktig parameter när boende får tycka till om miljön kring sitt hem, rent och snyggt är viktigt när besökare och anställda tycker till om en arbetsplats eller galleria. Vi har tagit till oss det och hjälper fastighetsägare att skräddarsy en lösning för att utveckla utemiljön och bidra till ett rent, snyggt och tryggt område. Läs gärna mer om våra tjänster och om hur vi kvalitetssäkrar vår serviceleverans!

Utemiljö
Läs mer om vårda kvalitetskontroller

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta gärna oss för en dialog om hur vi tillsammans kan skräddarsy en lösning för era behov – allt från enstaka tjänster till helhetslösningar för era fastigheter.

08-726 91 55

REFERENS

GLOBAL ger en utmärkt service till oss och våra hyresgäster!

Vi samarbetar med Global som har en god kvalité och serviceinriktad personal som gör det där lilla extra när det behövs. Global har duktiga ledare som återkopplar och kvalitetssäkrar utfört arbete med omsorg.

Münibe & Lill,

Prenumerera på våra nyheter