25 May 2018

Vårfest och Global Awards 2018

Som tidigare år samlade vi vår personal till en vårfest. I år hölls festen fredagen den 25 maj i anslutning till våra lokaler i Kungens Kurva.

Huddinge Arrangörsservice monterade ett partytält utanför vår lokal på förmiddagen och strax innan festen började kom företaget Curbside Stockholm. Curbside är en av Stockholms Food Trucks som serverar amerikansk High Quality Street Food. Menyn bestod av olika burgare för alla smaker och preferenser. Det blev en lyckad fest med strålande väder och många glada medarbetare.    

Vid vårfesten hade vi, lika tidigare år, prisutdelning för vinnarna i ”Global Awards” som delas ut i fyra kategorier, prisutdelare var Linus Berg.

 

Årets lokalvårdare 2018

Motivering
”Ibo” är en mycket skicklig medarbetare som alltid levererar hög kvalitet på utförda jobb. ”Ibo” har på ett beundransvärt sätt lyckats ta sig an, för företaget en helt ny tjänst, med en mycket nöjd kund som resultat. Ett stort ansvarstagande, nyfikenhet och intresse har varit en framgångsfaktor vid utförandet av den nya tjänsten. En uppskattad medarbetare både hos kund och arbetsledare!

Ibrahim Usmanov

 

Årets veteran 2018

Motivering
Anne har jobbat länge i företaget och städat på många olika trapphusområden. Anne är en lojal och trogen medarbetare som under sin tid på företaget bidragit till många goda kundrelationer. Ett välförtjänt pris till en medarbetare som man alltid kan lita på!

Anne Tapio

 

Årets team 2018

Motivering
Janne och Anders är ett relativt nykomponerat team. Med en jämn och hög kvalitet och flitigt arbete med felanmälan uppnår de fina resultat, får in extrabeställningar och håller kunderna mer än nöjda. Deras samarbete och kontakt med kundens kontaktpersoner gör dem till ett vinnande team!

Jan-Erik Enqvist och Anders Trobrandt

 

Årets gladaste medarbetare 2018

Motivering
”Ruban” har alltid ett leende på läpparna och hans härliga förhållningssätt sprider sig i arbetsgruppen! ”Ruban” tar sig an nya utmaningar och löser eventuella problem med ett gott humör. Ett glatt pris till en ännu gladare medarbetare!

Ganeshan Shantharuban

 

Bild för Birgitta Wikdahl

Birgitta Wikdahl, Affärsutvecklare
birgitta@globalfast.se,
08-400 290 50

Om Global

Global Fastighetsservice – vi underlättar för dig som fastighetsägare! Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är vi idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Vi skräddarsyr kundunika lösningar inom våra tre verksamhetsgrenar; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Vår värdegrund bygger på: Enastående medarbetare, Glädje och Lika värde. Läs mer om oss.

Prenumerera på våra nyheter