19 December 2017

Huge förlänger ramavtal med Global

Huge Bostäder AB

Global har fått fortsatt förtroende att sköta lokalvård åt Huge Bostäder i deras fastighetsbestånd i Flemingsberg, Skogås och Trångsund.

Huge Bostäder har valt att utnyttja optionen i ramavtalet avseende trappstädning i Flemingsberg, Skogås och Trångsund och har förlängt avtalsperioden till 2020-04-08.

Om områdena:
Flemingsberg är ett expansivt område i kommunens sydvästra del, med närmare 17 000 invånare. Dessutom kommer dagligen tiotusentals personer hit för att arbeta och studera. 

Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar bland annat till Trångsund och sjön Drevviken. Här bor drygt 14 000 människor i höghus, låghus, radhus och friliggande villor. Huge äger till exempel Skogås Centrum och cirka 1 300 bostäder.

Trångsund ligger i Huddinge kommuns nordöstra del och har omkring 10 000 invånare. Huge äger bland annat bostadsfastigheter, den populära ishallen och Stortorps äldrecentrum. Även stora delar av Trångsunds Centrum ägs av Huge.

Om företaget:
Huge Bostäder AB är Huddinges kommunala fastighetsbolag och ägs av Huddinge Kommun. Fastighetsbolaget är ett av Sveriges största kommunala bostadsbolag och fastighetsbeståndet består av bostäder och lokaler.

Vårt samarbete med Huge sträcker sig långt tillbaka och vi är glada att få fortsätta utveckla lokalvården i bolagets fastighetsbestånd!

Flemingsberg
Bild för Linus Berg

Linus Berg, Försäljningschef
linus@globalfast.se,
08-400 290 53

Om Global

Global Fastighetsservice – vi underlättar för dig som fastighetsägare! Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är vi idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Vi skräddarsyr kundunika lösningar inom våra tre verksamhetsgrenar; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Vår värdegrund bygger på: Enastående medarbetare, Glädje och Lika värde. Läs mer om oss.

Prenumerera på våra nyheter