26 October 2017

Global utbildar i Botkyrkabyggens "Qvinna i Fittja"

Botkyrkabyggens Qvinna i Fittja

Botkyrkabyggen satsar på att kvinnor med utländsk härkomst ska komma ut i arbetslivet med projektet ”Qvinna i Fittja” – vi har varit med och utbildat dem!

När Botkyrkabyggen startade projektet ”Qvinna i Fittja” var Globals diplomerade SRY-handledare, Elsa Parviainen, på plats under två dagar och utbildade nio kvinnor i städning. Utbildningen omfattade bl.a. städteknik, kemikalieanvändning och service. Global har även levererat städmaterial och utrustning till projektet.

Under ett år pågår projektet och kvinnornas arbetsuppgifter består bl.a. av att städa i trapphus och områden kring bostadshusen. Med deras lokala förankring är tanken att de ska öka tryggheten och trivseln i området. Utöver arbetet i området får de även utbildning i svenska en dag i veckan.

Vi är väldigt glada att få vara en del i detta projekt för ökad jämställdhet!

Bild för Elsa Parviainen

Elsa Parviainen, SRY-handledare och skyddsombud
elsa@globalfast.se,
073-633 91 53

Om Global

Global Fastighetsservice – vi underlättar för dig som fastighetsägare! Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är vi idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Vi skräddarsyr kundunika lösningar inom våra tre verksamhetsgrenar; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Vår värdegrund bygger på: Enastående medarbetare, Glädje och Lika värde. Läs mer om oss.

Prenumerera på våra nyheter