28 September 2017

Miljömärkt skrapmatta

V-mat Eco

Brandklassad, miljömärkt skrapmatta? Vi är bland de första att sälja storsäljaren Vileda V-mats uppföljare Vileda V-mat Eco!

Visste du att 80% av smutsen kommer in genom din entré? Vi har lång och god erfarenhet av Vileda V-mat skrapmatta och har länge sett fram emot att kunna erbjuda våra kunder en miljövänlig skrapmatta. Nu är den äntligen här!

V-Mat Eco en skrapmatta av syntetiskt gummi - fri från PVC, ftalater och andra skadliga material enligt SVHC-listan. Mattan är slitstark - hårdheten uppgår till hela 73 shore! Det betyder att mattan klarar tung trafik och passar därför inte bara i trapphus, utan kan även läggas in i köpcentrum och andra entréer där smutsen måste stoppas och trafiken är tuff. Mattan har klass B-betyg på Sunda Hus och är brandklassificerad enligt UL 94:HB. Den är alltså godkänd att använda vid passager som även fungerar som nödutgångar!

V-mat skrapmatta är inte bara snäll mot vår gemensamma miljö, utan även mot våra städare. Då skrapmattan är modulbyggd, har "ihålig" konstruktion och väger lite är det enkelt för städaren att rengöra under mattan. Mattans smarta "V"-märken gör att grus och annat smuts fastnar i entrén. Vi jobbar hårt för att våra städare ska få goda förutsättningar att utföra sitt jobb så ergonomiskt som möjligt.

Är ni intresserade av att veta mer om Vileda V-mat Eco? Kontakta Linus - eller varför inte ett kostnadsfritt besök i er fastighet, där ni får rekommendationer för era entrélösningar?

Entré med V-mat Eco
Bild för Linus Berg

Linus Berg, Försäljningschef
linus@globalfast.se,
08-400 290 53

Om Global

Global Fastighetsservice – vi underlättar för dig som fastighetsägare! Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är vi idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Vi skräddarsyr kundunika lösningar inom våra tre verksamhetsgrenar; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Vår värdegrund bygger på: Enastående medarbetare, Glädje och Lika värde. Läs mer om oss.

Prenumerera på våra nyheter