24 August 2017

Finalist i Clean Bright Awards

Global är finalist till kategorin Årets Glansföretag och en utav våra duktiga medarbetare är finalist i kategorin Årets Städare.

Vi kan stolt meddela att vi är en av finalisterna i årets upplaga av Clean Bright Awards. CBA är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den samlade svenska städ- och servicebranschen.

Årets Glansföretag är ett företag som satsar på att stärka både varumärket och sitt arbetsgivarrenommé. En framsynt personalpolitik kombineras med affärsutveckling och kundfokus. Vinnaren symboliserar branschens framtidstro som attraherar kunder och medarbetare. 

Motivering
Med personligt engagemang från städpersonal till VD lyckas de, utan att tumma på kvalitén, att utveckla verksamheten och höja omsättningen. Deras devis, att nöjda medarbetare ger nöjda kunder, efterlevs verkligen - trygga anställningsvillkor, väl utbildad personal, kvalitetssäkrade tjänster och skräddarsydda lösningar skapar goda relationer  och ömsesidigt engagemang med kunderna. Att de dessutom arbetar innovativt med nyheter, aktivt med miljöfrågor, tar emot praktikanter och tillsvidareanställer personal med funktionsnedsättning visar att Global är ett företag med stort samhällsengagemang.

Då vi är väldigt måna om vår personal är det extra roligt att en utav våra medarbetare är finalist i priskategorin Årets Städare. 

Städare är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på arbetsplats och städuppdragen kan variera från dag till dag. Årets städare är flexibel, ta egna initiativ och kan snabbt lösa problem med allt från smittspridning till golvvård. Årets städare är en person som har kunskap om olika rengöringstekniker, hur man hanterar städmaskiner samt om olika material och rengöringsprodukter. Dessutom kunskap om bra arbetsteknik för att undvika belastningsskador. 

Motivering
Uraiwan Lapkhunthod är en lokalvårdare med hög yrkesstolthet och städkunskaper utöver det vanliga. Uraiwan städar bland annat i en galleria, gym, kontor och patientmottagning och gör det med bravur. Uraiwan anpassar städmetod efter objektets behov och bemästrar maskiner utmärkt. Med sin arbetsglädje och professionella arbetssätt har hon, på eget initiativ, knutit till sig en ny kund som lagt märke till hennes servicenivå. Uraiwan vill hela tiden utveckla sitt arbetssätt och är nyfiken på nya städmetoder och medel. Hennes framåtanda och positiva inställning smittar av sig både på kollegor och övriga i hennes omgivning. En städare som är otroligt uppskattad och ett föredöme för andra i branschen!

Vinnaren i varje kategori kommer att utses på mässan CLEAN & FACILITY i Jönköping den 26 september kl.15.00. 

Uraiwan
Bild för Birgitta Wikdahl

Birgitta Wikdahl, Affärsutvecklare
birgitta@globalfast.se,
08-400 290 50

Om Global

Global Fastighetsservice – vi underlättar för dig som fastighetsägare! Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är vi idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Vi skräddarsyr kundunika lösningar inom våra tre verksamhetsgrenar; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Vår värdegrund bygger på: Enastående medarbetare, Glädje och Lika värde. Läs mer om oss.

Prenumerera på våra nyheter