15 July 2017

Vårfest och Global awards 2017!

Global awards 2017

Då vi har uppdrag och är spridda över hela Storstockholm tycker vi att det är viktigt att några gånger per år samla all personal så att de får träffa alla sina arbetskamrater och ha kul tillsammans!

Årets vårfest var på m/s Teaterskeppet där vi bl.a. hade prisutdelning för vinnarna i ”Global awards” som är vårt företagspris som delas ut i fyra kategorier; Årets Lokalvårdare, Årets Veteran, Årets Team och Årets Gladaste Medarbetare. Vinnarna i Global awards 2017 är:

Årets Lokalvårdare 2017 - Nesakanthan Mathiyabaranam
Att städa är en konst! Årets Lokalvårdare är en god förebild med stor yrkesstolthet och levererar alltid hög kvalité på sitt område.

Motivering
”Kanten” är en duktig medarbetare som levererar kvalitet utöver det vanliga. ”Kanten” tar sig an många olika arbetsuppgifter, allt från golvvård till centrumstädning – och gör det alltid med ett leende. Hans höga servicenivå och lojalitet uppskattas av kunder, arbetsledare och arbetskamrater – en riktig klippa!

Årets Veteran 2017 - Inger Sjöblad
Lojalitet ska uppmärksammas! Årets veteran är en lokalvårdare som varit anställd i företaget länge. Med sin långa anställning på Global har lokalvårdaren bidragit till många nöjda kunder och bra samarbeten.

Motivering
Inger har jobbat sedan 2001 i företaget och har sedan dess jobbat på olika områden inom trapphusstädning. Inger har bra kontakt med kundens kontaktpersoner och har med sin kunskap bidragit till nöjda kunder genom åren. Inger är en duktig och lojal medarbetare!

Årets Team 2017 - Fernando Tello och Mariya Bogoeva
Samarbete är a och o! Årets team är två eller fler lokalvårdare som genom ett bra team-work uppnår goda resultat på sina områden.

Motivering
Mariya och Fernando har jobbat i team sedan uppstarten av området Norsborg. Med en jämn och hög kvalitet på städningen har Mariya och Fernando uppnått fina resultat på kvalitetskontroller. Samarbete sinsemellan och med kundens kontaktpersoner är en stor del i deras framgång!

Årets Gladaste Medarbetare 2017 - Reni Lummo
Glädje är smittsamt! Årets Gladaste medarbetare har en positiv inställning och alltid ett leende på läpparna. Med sitt sätt sprider medarbetaren energi till sina arbetskamrater.

Motivering
Reni har en positiv inställning och ett humör som alltid är på topp! Reni är genuint trevlig och glad och bidrar till en bra stämning bland sina arbetskamrater. Ett välförtjänt pris till en glad medarbetare!

Bild för Linus Berg

Linus Berg, Försäljningschef
linus@globalfast.se,
08-400 290 53

Om Global

Global Fastighetsservice – vi underlättar för dig som fastighetsägare! Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är vi idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Vi skräddarsyr kundunika lösningar inom våra tre verksamhetsgrenar; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Vår värdegrund bygger på: Enastående medarbetare, Glädje och Lika värde. Läs mer om oss.

Prenumerera på våra nyheter