31 March 2017

Vasakronan förlänger med Global

Vasakronan

Global har fått fortsatt förtroende att sköta lokalvård och närliggande kringtjänster åt Vasakronan i deras fastighetsbestånd i Solna, Frösunda, Sundbyberg och Norrtull.

Global sköter även lokalvården åt Vasakronan i Garnisonen som består av Karlahuset, Sveriges största kontorsfastighet, och Göta och Svea Livgarde på Östermalm.
Vasakronan AB är Sveriges största fastighetsbolag och håller en mycket hög miljöprofil, med hållbarhet i fokus. Vi är mycket glada och stolta över fortsatt förtroende att leverera städtjänster åt Vasakronan!
Är ni intresserade av våra tjänster? Tveka inte att höra av er till oss! Ni når oss via mail eller telefon – info@globalfast.se eller 08-726 91 55.

Vasakronan
Bild för Linus Berg

Linus Berg, Försäljningschef
linus@globalfast.se,
08-400 290 53

Om Global

Global Fastighetsservice – vi underlättar för dig som fastighetsägare! Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är vi idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Vi skräddarsyr kundunika lösningar inom våra tre verksamhetsgrenar; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Vår värdegrund bygger på: Enastående medarbetare, Glädje och Lika värde. Läs mer om oss.

Prenumerera på våra nyheter