Vi levererar kvalitetssäkrad byggsupport i Storstockholm

Hur mycket tid tar de enklare arbetsuppgifterna på byggarbetsplatsen som ni egentligen skulle kunna använda till mer kvalificerade uppgifter?

Med vår hjälp frigör ni hantverkarnas tid så att ni kan fokusera på rätt saker – enkelt och kostnadseffektivt!
Vi är pionjärer inom byggsupport och ser det som ett naturligt komplement till våra andra verksamhetsgrenar. När ni samarbetar med oss har ni en lojal partner som ställer upp när det kör ihop sig – vi lever vårt motto ”tillgänglig närhelst kunden behöver oss”! Intressant? Läs gärna mer om våra tjänster och om hur vi kvalitetssäkrar vår serviceleverans!

Byggsupport
Läs mer om vårda kvalitetskontroller

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta gärna oss för en dialog om hur vi tillsammans kan skräddarsy en lösning för era behov – allt från enstaka tjänster till helhetslösningar för era fastigheter.

08-726 91 55

REFERENS

Global sparar oss tid!

Jag samarbetar med Global när det kommer till att utföra enklare tjänster på våra byggen, sådant som behövs göras men som vi inte har tid med. Global har en stark organisation och ställer alltid upp när det kör ihop sig. Jag uppskattar att min kontaktperson på Global säkerställer kvalitén med kvalitetskontroller och återkopplar till mig med avvikelser, det spar mig tid. Jag har aldrig blivit besviken när jag anlitat Global!

Andreas Huggins, Tyresöbyggarna AB

Andreas Huggins, Tyresöbyggarna AB

Prenumerera på våra nyheter